Դիմորդի անկյուն

Խոհարարական գործ

  • Խոհարար

Խոհարարը շահագործում է խոհանոցի մեխանիկական, ջերմային մշակման, էլեկտրական սարքավորումներն ու պարագաները ըստ նշանակության, տեղավորում դրանք ըստ արտադրամասերի, կազմում և ներկայացնում է պահանջագիր անհրաժեշտ սննդային ռեսուրսների վերաբերյալ, ներկայացնում է հաշվետվություն ընդունված, օգտագործված և մնացորդ սննդային ռեսուրսների վերաբերյալ, նախապատրաստում է խոհանոցային սարքավորումներն ու պարագաները աշխատանքային գործընթացին, ըստ տեխնոլոգիայի պատրաստում և պահպանում է կիսապատրաստվածքներ, կատարում է սննդամթերքի մեխանիկական և ջերմային մշակում, իրականացնում է կերակրատեսակների ջերմային մշակում, կատարում պատրաստի արտադրանքի համապատասխան ձեևավորում և ժամանակին ներկայացնում մատուցողին:

Խոհարար
Տեղեկատվության ճշգրտության համար Dasaran.am կայքը պատասխանատվություն չի կրում: