Դիմորդի անկյուն

Պահածոների և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա

  • Տեխնոլոգ՝ պահածոների և սննդախտանյութերի արտադրության

Պահածոների արտադրության տեխնիկ-տեխնոլոգը արտադրությունում պետք է հսկի արտադրական պրոցեսների ռեժիմների ճիշտ իրականացումը, կատարի արտադրություն բերված հումքի, օժանդակ նյութերի որակական գնահատումը: Անհրաժեշտության դեպքում փոխարինում է ապարատավորների, ստերիլիզատորների, մասնակցում արտադրության կազմակերպման աշխատանքներին: Կատարում է հումքի նախնական մշակում, տեխնոլոգիական ընթացքի իրականացում: Կազմում և ներկայացնում է նյութական հաշվետվություն:

Տեխնոլոգ՝ պահածոների և սննդախտանյութերի արտադրության
Տեղեկատվության ճշգրտության համար Dasaran.am կայքը պատասխանատվություն չի կրում: